Derde competitiedag in Beltrum

Het was 7 mei al vroeg dag voor de jeugd, want zij trokken in de ochtend. Allereerst met een mooie toeristische route richting Beltrum. Daarna vlot en vaardig de tent opgezet. Vele handen maken daarbij altijd licht werk. Daarna eerst naar de weegschaal, omkleden en even intrekken aan het touw. Toen was het al snel tijd voor de eerste trekbeurt. Die was tegen Eibergen, dat heet dan een makkie te zijn, maar dat viel wel even tegen. Gelukkig wel beide beurten gewonnen. De tweede tegenstander was VIOS Bison B. Daar ging zelfs de tweede trekbeurt verloren, dat viel wel even tegen. Toch wel onverwacht wonnen ze daarna van VIOS Bison A. De twee beurten daarna tegen Vorden en Bekveld A gingen verloren. Daarna wonnen ze van Bekveld B weer beide beurten. Voor de eerste keer dit seizoen dus dubbele cijfers. De beurten daarna waren tegen Heure, O.K.I.A., Hagmƶlltrekkers en Oele. Daar haalden ze een gelijkspel tegen O.K.I.A. Totaal dus deze morgen 11 punten, een zevende plaats dus op dag 3, maar ook daar lag plek 5 met 13 punten niet eens zo ver weg. Dat geeft de burger moed!

Aan het touw stonden vanmorgen voor Erichem: Jos, Richard, Patrick, Julia/Britt/Arjan, Johan en Niek. Alles natuurlijk onder de bezielende leiding van trainer / coach Cor! De verzorging en opnames wederom in handen van verzorger Kees.

P1160150P1160157P1160164

Ondertussen waren ook de mannen van Erichem voor het 3e toernooi naar Beltrum getogen. Een prachtige dag met goed weer (wat ligt er een gras af onderweg!). Na veel geslinger over de landweggetjes aangekomen bij het terrein van de Bison’s. De tent hoefde niet meer opgezet te worden, dit had de jeugd van Erichem ’s ochtends al gedaan :). Gauw het sportbroekje aan en naar de weegschaal. De opstelling was bijna hetzelfde als vorige keer, alleen was Leo afwezig en mocht Patrick van Malsen zijn plaats innemen. Het wegen was dit keer geen probleem, toch mooi 20 kilo lichter met zijn negenenšŸ˜‰. Na met winst begonnen te zijn is de eerste pot in gelijkspel geĆ«indigd. De trekbeurten daarna zat het er een paar keer tegenaan maar lukte het ons niet om door te stappen naar achteren. Uiteindelijk met 1 punt geĆ«indigd. Het kon beter, maar het was in ieder geval niet zo’n afgang als bij Feyenoord. De tent weer opgeruimd en een frietje gehaald voor degene waarbij het gewicht het toeliet. Snel terug naar Erichem en dinsdag weer trainen zodat 28 mei meer punten gehaald kunnen worden!