En dan opeens breekt de zon weer door!

P1130649Op zondag 1 mei was de volgende wedstrijd in de zomercompetitie van gewest Oost in Borculo. De mannen wonnen uiteindelijk alleen van Vorden, wat ze uiteindelijk de 5e plaats van de dag opleverde net na Vios Bison en voor Vorden. In de totaalstand zijn de mannen een plaatsje gestegen en staan ze dus ook 5e met 11 punten net voor hekkensluiter Vorden.P1130625

Daarna was het de beurt aan de jeugd van Erichem. Die middag was het weer wat warmer en zonniger dan tijdens de ochtendwedstrijden. Jos, Patrick, Geron, Sven, Julia en Britt werden deze keer bijgestaan door Justin van Heure. P1130641Omdat Cor zijn witte broek aan moest trekken was Gerard vanmiddag de coach. Waar het ook door kwam, de dames en heren hadden er kennelijk zin in. De eerste wedstrijd pakten ze direct 3 punten tegen Vorden. Daarna┬á verloren ze van Heure en Bekveld A. Tegen Bekveld B werd er weer goed gestreden, wat ze uiteindelijk toch een punt opleverde. Van koploper Vios Bison A werd verloren, maar dat is geen schande. Daarna was Eibergen de klos, Erichem pakte weer 3 punten. De fans konden het nog nauwelijks geloven! Van Oele werd daarna verloren. Tijdens een korte pauze gaf Gerard aan dat er zeker nog wel een winstpartij inzat. De trekkers wilden namelijk graag 10 punten. Tot grote verbazing van de fans aan de kant wonnen ze daarna van de Haggm├Âlltrekkers, Vios Bison B en ook van O.K.I.A. Dat leverde ze dus uiteindelijk een puntentotaal op van 16 punten!!

Dat was goed voor de 6e plek die dag. In de totaalstand stegen ze van die vervelende laatste plek naar plek 9 met nu een puntentotaal van 19. Tot vandaag hadden ze slechts 3 punten gehaald, dus we kunnen wel zeggen de de heren en dames een goede slag hebben geslagen.

P1130637